Застосування конкурентоспроможних інноваційних технологій дозволить забезпечити прискорений економічний розвиток України. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров, спілкуючись з керівниками вітчизняних науково-виробничих об'єднань під час відвідування виставки сучасного медичного обладнання українського виробництва, організованої у рамках Міжнародного науково-технологічного форуму «Наука, інновації, технології-2012», повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Одним із головних напрямів, у яких Україна може прорватися вперед, є застосування інтелекту. Якщо ми за допомогою своїх мізків прорвемося на зовнішні ринки, вийдемо на них зі своєю продукцією і заповнимо внутрішній ринок, то в Україні є перспектива. Але якщо ми будемо все копіювати, зображати, тоді перспективи у нас не буде», - підкреслив прем'єр-міністр.

Азаров зазначив, що за рахунок експорту руди, металу, зерна неможливо істотно збільшити зростання ВВП.

Глава уряду додав, що виробники інноваційної продукції отримають державну підтримку.

Нагадаємо, уряд розробить на 2013 рік держпрограму переоснащення та переобладнання медичних установ країни, заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров на Міжнародному науково-технологічному форумі «Наука, інновації, технології-2012».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

325