Зірка Боллівуда Айшварія Рай Баччан, яка неодноразово входила у різні рейтинги найкрасивіших жінок світу, стала послом доброї волі Об'єднаної програми ООН з ВІЛ/СНІД, передає РІА «Новости».

У завдання актриси входитиме пропаганда захисту дітей від ВІЛ-інфекції та поширення інформації про профілактику зараження вірусом імунодефіциту, повідомляє у вівторок, 25 вересня, інформаційне агентство IANS.

«Пані Рай поважають, нею захоплюються мільйони людей в усьому світі. Я переконаний, що завдяки її всесвітньої популярності пані Рай Баччан зможе допомогти ЮНЕЙДС досягти поставленої нами мети щодо усунення нових випадків зараження ВІЛ серед дітей до 2015 року», - наводить агентство слова виконавчого директора ЮНЕЙДС Мішеля Сідібе.

Айшварія Рай - знаменита індійська актриса і фотомодель. У 1994 році вона перемогла на конкурсі Міс світу і з тих пір, за різними опитуваннями, неодноразово входила у число найгарніших жінок Індії, Азії і всього світу. Після успіхів на подіумі Рай стала зніматися у кіно, зокрема, вона зіграла у таких стрічках, як «Закоханий самозванець», «Навіки твоя», «Рожева пантера 2», «Принцеса спецій» та інших.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

263