Юрій Сьомін таки поспілкувався з президентом київського «Динамо» Ігорем Суркісом, який вчора звільнив росіянина з поста тренера клубу.

«Інформація про відставку вірна. Я розмовляв з президентом по телефону. Я, напевно, дізнався в останню чергу, тому що після вчорашньої гри у нас був вихідний, і я полетів у Москву. Одна справа Інтернет, а інша - почути це від президента. Я відправлений у відставку», - визнав він.

«Є керівник, президент, який платить гроші. Він приймає рішення. Я можу сказати свою думку. У мене залишилися приємні враження від моєї роботи з київським «Динамо». За цей період я був чемпіоном України, я тричі виводив команду у груповий етап Ліги Чемпіонів, я був у півфіналі Кубка УЄФА з командою», - нагадав він, передає «УНІАН».

«Завдання цього року я виконав, але завжди дуже гостро стоять поєдинки з донецьким «Шахтарем». Я припускаю, що поразка від "Шахтаря" будь-якого тренера «Динамо» ставить у дуже жорсткі умови. Це робота тренера. Дай Боже, щоб новий наставник, який прийде, виграв у «Шахтаря», - побажав він.

Сьомін повідомив, що планує 25 вересня заїхати у Київ з усіма зустрітися і попрощатися.

«Ми залишимося друзями. Було дуже багато приємного, я отримував величезне задоволення від роботи з гравцями та працівниками клубу», - сказав він.

Як раніше повідомляв ForUm, головний тренер «Динамо» (Київ) Юрій Сьомін відправлений у відставку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

476