Найбільше фальсифікацій на парламентських виборах у жовтні буде на Сході та Півдні України. Про це заявив лідер Компартії України Петро Симоненко на прес-конференції у Дніпропетровську, передав кореспондент ГолосUA.

За його словами, вже є перші випадки, коли влада напряму використовувала адміністративний ресурс у виборчій кампанії.

«Під час самих виборів технології стануть ще більш жорсткими, у зв'язку з чим КПУ і збирається посилити контроль на виборах», - зазначив політик.

При цьому лідер КПУ уточнив, що найбільше фальсифікації очікуються на Сході і Півдні країни, де великий капітал розраховує на більшу підтримку.

Симоненко додав, що «проблемним» буде і Захід України, де «націоналісти будуть відстоювати інтереси транснаціональних корпорацій». Більше того, уточнив він, захід специфічний і тим, що у його політичне життя втручається греко-католицька церква.

«Готуючись до виборів, ми врахували всі ці особливості і будемо намагатися максимально запобігти всім технологіям. А зараз наше головне завдання - змінити свідомість виборців, щоб вони, прийшовши на голосування, зробили свій вибір не під чиїмось впливом і не керуючись чужою думкою», - підсумував політик.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

276