Головний тренер «Динамо» (Київ) Юрій Сьомін відправлений у відставку. Про це повідомляє прес-служба футбольного клубу у понеділок.

«Футбольний клуб «Динамо» (Київ) дякує Юрію Павловичу Сьоміну і всьому тренерському штабу команди за спільну роботу і бажає успіхів у подальшій діяльності. Про те, хто готуватиме команду до наступних матчів, буде повідомлено найближчим часом», - сказано у заяві.

Нагадаємо, 23 вересня донецький «Шахтар» розгромив київське «Динамо» в 1/16 фіналу Кубка України з рахунком 4:1 і пройшов у наступний етап турніру.

Таким чином, «Шахтар» вдруге у сезоні переграв «Динамо»: 2 вересня «гірники» з рахунком 3:1 були сильнішими на «Донбас Арені» у матчі чемпіонату України.

23 вересня на післяматчевій прес-конференції, відповідаючи на запитання про те, чи немає у нього планів про відставку після такої поразки, Сьомін сказав: «Питання відставки, напевно, вирішує керівництво. Ми допускаємо багато помилок в обороні. Нам необхідно все переосмислити, провести роботу над помилками. Напевно, потрібно краще тренуватися».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

318