Лідер Компартії Петро Симоненко 1 жовтня у Брюсселі розповість про фальсифікації під час виборчої кампанії в Україні. Про це він повідомив на прес-конференції у Дніпропетровську, передає кореспондент ГолосUA.

Політик зазначив, що наближення виборів як ніколи демонструє, що влада «хоче втриматися на своєму місці» і робить для цього все можливе.

 
 
У зв'язку з цим лідер КПУ підкреслив, що у Брюсселі він підніме питання про необхідність посилення в Україні міжнародного спостереження за процесом виборів, щоб мінімізувати фальсифікації технології, що застосовуються владою.

П. Симоненко додав, що основні технології на цих виборах будуть застосовуватися у виборчих комісіях.

«Саме тому ми вже звернулися до наших колег за кордоном з проханням надати якомога більшу кількість спостерігачів, і вони дали свою згоду», - сказав політик.

У той же час він додав, що у своєму виступі заявить не тільки про окремі випадки застосування адмінресурсу, з якими він уже зіткнувся під час своїх робочих поїздок по Україні, але й про фальсифікації, як про систему, яка працює на всіх виборах в країні.

«Ми розраховуємо на підтримку за межами України і на допомогу міжнародних спостерігачів у проведенні чесних виборів в Україні», - підсумував лідер Компартії.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

241