Василь Гуреєв, кандидат у народні депутати в 217-му одномандатному виборчому окрузі (м. Київ, Оболонь), оголосив, що в разі свого обрання у Верховну Раду України він буде ініціювати створення в українському парламенті міжфракційного об'єднання, до якого увійдуть депутати, обрані в одномандатних округах. Про це Гуреєв сказав 20 вересня під час онлайн-конференції, організованої інтернет-виданням «РБК - Україна».

 
«До цього об'єднання увійдуть депутати мажоритарних округів, незалежно від їх партійності. Це ті депутати, за якими стоять конкретні виборці, проблеми яких потрібно вирішувати щодня на законодавчому рівні», - коментує Гуреєв свою ініціативу.

На його думку, 90% проблем країни носять системний характер. Тому, впевнений кандидат у депутати, для їх вирішення потрібна планомірна робота саме такого міжфракційного об'єднання, до якого увійдуть справжні фахівці - незалежно від того, до якої партії вони належатимуть.


«Ми зможемо переконати будь-яку фракцію парламенту підтримати нашу пропозицію, яка буде зваженою й економічно прийнятною. З іншого боку, ми зможемо, нарешті, реалізувати мрію про об'єднання зусиль парламенту в роботі над вирішенням важливих економічних проблем країни і підвищенням рівня життя її громадян», - підкреслив Гуреєв. Його рішення, взяти участь у виборах, було відповіддю на звернення трудових колективів підприємств Оболоні.

Василь Гуреєв - кандидат економічних наук, заслужений економіст України, міністр економіки України (1995-1997рр.), міністр машинобудування, військово-промислового комплексу і конверсії, міністр промислової політики України (1997-2000 рр.., 2001-2002 рр..), член Національного олімпійського комітету, президент Вітрильної федерації України, заслужений тренер України.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

427