Президент України Віктор Янукович привітав жителів Миколаївської області з 75-річчям її створення, повідомили ForUm'у у прес-службі Глави держави.

«Військові й трудові подвиги миколаївців навічно вписані в історію нашої країни. Славну історію краю гідно продовжує і нинішнє покоління. Сьогодні Миколаївська область займає гідне місце в економіці України», - сказав він на урочистих зборах з нагоди ювілею області.

Президент, зокрема, відмітив внесок промислових підприємств Миколаївщини у розвиток національної економіки. За показниками реального сектора, зазначив він, область впевнено посідає місце в першій десятці регіонів України - насамперед, це стосується суднобудування, харчової та переробної промисловості, газотурбобудування, електроенергетики, кольорової металургії.

«В області багато зроблено для забезпечення сталого економічного розвитку, для реалізації потужних інвестиційних проектів. Це проекти розвитку портової інфраструктури Миколаївщини, модернізація провідних підприємств харчової промисловості, запуск сучасних заводів з переробки сільгосппродукції; будівництво перевантажувальних терміналів», - також сказав Глава держави.

З нагоди свята Президент вручив державні нагороди.

«Від усієї душі бажаю вам енергії та оптимізму, міцного здоров'я і родинного благополуччя, успіхів і звершень на благо рідного краю та всієї України», - сказав Янукович.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

471