Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 14 по 21 вересня.

«Вибори - це не спорт, а волевиявлення громадян, народу як вищого джерела влади», - Президент України Віктор Янукович закликав чиновників не зловживати адміністративним ресурсом під час виборчої кампанії.

«Встигли, точніше, вскочити в потяг і прийняти якісь заходи захисту до набрання чинності закону», - прем'єр-міністр України Микола Азаров про те, що Росія встигла ввести утилізаційний збір на автомобілі до набуття чинності Договору про зону вільної торгівлі СНД .
 
«Ми тут легко їх обіграємо. Раз, два - потрапляють до Києва, і ми тут з них робимо відбивну», - Президент України Віктор Янукович про політиків, які з провінцій потрапляють до Києва.

«Ми зобов'язані готувати Україну до будь-якого сценарію, і ми повинні вибудувати потужну лінію оборони, щоб зменшити вплив будь-якої кризи», - віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко про вплив нової хвилі кризи на Україну.

«Я на шоу не ходжу. Тому що ти сядеш, там тебе почнуть ображати. І ти повинен будеш якось відповідати на ці образи. Один з вилами приходить, інший б'ється в кулуарах... Я так не можу», - перший заступник голови Партії регіонів Володимир Рибак пояснив, чому не бере участь у ток-шоу.

«Я згадую слова Шарля де Голля, який сказав, що опозиція - це теж Франція. І я вважаю, що такий принцип можна застосувати і в Україні. Опозиція - це теж Україна», - заступник глави Партії регіонів Сергій Тігіпко про те, що ПР готова співпрацювати з опозицією.
«Коли люди закінчать збір грибів, і вже завершать усі сільгоспроботи, вони почнуть слухати, а зараз вони зайняті роботою - це городи, ліс», - спікер ВР Володимир Литвин вважає, люди визначаться зі своїм політичним вибором після закінчення сільгоспробіт і збору грибів.

«Ніякого тероризму у нас немає і бути не може, тому що ми, слава Богу, живемо не в Росії і не в Ефіопії», - глава МНС Віктор Балога розкритикував доручення прем'єр-міністра Миколи Азарова посилити боротьбу із закликами про повалення влади.

«За віком він мені в діти годиться, а я на дітей руку не піднімаю. І не вважаю, що це був інцидент», - нардеп Григорій Омельченко пояснив, чому не відповів на удар бютівця Руслана Богдана.

«Зараз ці «гадючники» навколо Києва. Один з них - поруч зі мною. Називається «Гостинний двір»... », - колишній президент України Леонід Кравчук поскаржився на «гадючник» під будинком.

«Не мені вам розповідати, скільки коштує політична чорнуха або порнуха. Закон потрібен, щоб ви не писали фігню», - регіонал Ярослав Сухий про те, що закон про наклеп обов'язково буде прийнятий.

«За минулий тиждень я сім днів з ранку до вечора спілкувався з людьми. Для цього гроші не потрібні - потрібні сили, здоров'я і терпіння», - спікер Володимир Литвин заявив, що фінансує свою передвиборчу кампанію з особистого фонду.

«Крім плачу і сліз, він нічого не викликає», - лідер фракції НУ-НС Микола Мартиненко про проект держбюджету на 2013 рік.

«Я цього року копав картоплю і знаю, що це таке. Проблема полягає в тому, що нам потрібно захищати свій ринок. Картоплю нікуди дівати, але з іншого боку ви знаєте, звідки в нас приходить картопля», - спікер Верховної Ради Володимир Литвин заявляє, що в Україні «нікуди дівати картоплю».

«Щетини буде мало, а вереску багато, як зі спробою стригти свиню», - голова Верховної Ради України Володимир Литвин вважає, що ситуація навколо ТВi погіршить імідж України.
«Будь-які політичні, я би сказав, гойдалки, які створюють політики, і під час виборів і між виборами, перш за все, заважають розвитку нашої держави», - Президент України Віктор Янукович про те, що стабільність у державі є основою всього.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

791