Печерський районний суд Києва у справі за обвинуваченням екс-начальника Департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексія Пукача у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе вирішив допитати додатково ще 11 свідків, які були заявлені адвокатом Мирослави Гонгадзе Валентиною Теличенко на минулому судовому засіданні.

Як повідомила «УНІАН» Теличенко, таким чином суд сьогодні задовольнив її клопотання.

«Суд задовольнив моє клопотання і допитає всіх додаткових 11 свідків, яких я заявляла», - сказала вона, зауваживши, що назвати їх прізвища зараз не може, щоб уникнути тиску на них.

У той же час Теличенко підкреслила, що сьогодні суд закінчує допит останнього з 13 свідків, які були вказані стороною державного обвинувачення.

Нагадаємо, Печерський райсуд Києва розглядає справу за обвинуваченням екс-начальника Департаменту зовнішнього спостереження МВС України Пукача у вбивстві Гонгадзе.

Генеральна прокуратура 31 березня 2011 р. затвердила обвинувальний висновок та передала до суду для розгляду по суті цю кримінальну справу.

За даними Генпрокуратури, досудовим слідством встановлено, що Пукач у травні-вересні 2000 року перевищив владу і свої службові повноваження щодо громадського діяча Олексія Подольського та журналіста Гонгадзе, і 17 вересня 2000 умисно скоїв убивство останнього.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

275