На технічне переоснащення державного підприємства «Антонов» необхідно приблизно 300 млн доларів. Про це у ході «круглого столу» на тему «Розвиток літакобудування України» заявив генеральний конструктор ДП «Антонов» Дмитро Ківа, передає кореспондент ForUm’y.

«Це, природно, потрібно робити поетапно і хоча б протягом 5 років», - сказав він.

Ківа зазначив: «Ми бачимо, що з точки зору конструкції ми не відстаємо від інших країн і намагаємося триматися з усіх сил на рівні. А от з точки зору серійного виробництва, оновлення фондів ми бачимо, що робиться в інших країнах, зокрема, у Росії. Ми отримуємо пропозиції від інших країн про глибоку та тісну співпрацю».

За словами генконструктора, завод «Антонов» веде переговори з європейськими країнами про співпрацю. «Можливо, найближчим часом ми станемо свідками деяких сенсацій. У нас ведеться кілька повномасштабних серйозних переговорів», - сказав Ківа, відмовившись називати ці країни.

Він пояснив, що поки не завершені переговори, говорити про них передчасно, і по-друге, не було домовленості з іншою країною про анонсування переговорного процесу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

275