Прем'єр-міністр України Микола Азаров під час робочої поїздки у Тернопільську область взяв участь у церемонії відкриття сучасного тепличного комплексу, розташованого у селі Синьків Заліщицького району, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Мені приємно спостерігати, як розвивається Тернопільщина. Сьогодні я побачив сучасне село, і вже ми маємо чітке уявлення того, що ми почали вибиратися із тієї прірви, у якій ми були, і почали будувати сучасну державу. Відкриття теплиці - це гарний приклад співпраці бізнесу і держави», - зазначив Азаров.

Разом з тим глава уряду підкреслив, що відкриття найбільшої в Україні теплиці - це перші кроки у напрямі забезпечення нашої держави власними овочами.

Прем'єр-міністр зазначив, що теплиця розрахована на вирощування 9 тис. тонн овочів. «Це реальний внесок у нашу продовольчу незалежність, це внесок у валютну стабільність, стабільність національної грошової одиниці. Чим менше ми будемо імпортувати, чим більше ми будемо виробляти самі, тим стабільнішою буде гривня», - зазначив Азаров.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Микола Азаров перебуває з робочою поїздкою у Тернопільській області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

663