Процес підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом активізується після виборів до Верховної Ради. Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час спілкування з журналістами після українсько-польських переговорів, повідомили ForUm'у у прес-службі Глави держави.

«Я сподіваюся, що після наших парламентських виборів почнеться процес підписання Угоди про асоціацію України з ЄС», - сказав Янукович. Він підкреслив, що наша держава продовжить свій євроінтеграційний курс, адже для України він безальтернативний.
Президент підкреслив, що Україна продовжить роботу з адаптації національного законодавства до європейських стандартів.

«Продовження реформ в Україні, наближення до європейських стандартів – це наше домашнє завдання, яке ми будемо виконувати, щоб удосконалювати і нашу економіку, і наші технічні стандарти, і наші стандарти з прав людини», - сказав Янукович.

Президент Республіки Польща Броніслав Коморовський, у свою чергу, підкреслив, що Польща і надалі хоче допомагати Україні у зміцненні її демократичних стандартів і реалізації європейських прагнень.

«З особливою увагою ми будемо спостерігати за парламентськими виборами в Україні і розраховуємо на те, що дотримання всіх демократичних стандартів під час цих виборів відкриє шлях до підписання і ратифікації договору про асоціацію», - сказав він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

279