Підготовка та успішне проведення в Україні та Польщі фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року стали гарною сторінкою в розвитку відносин між нашими країнами. Таке переконання висловив Президент України Віктор Янукович під час українсько-польських переговорів у розширеному складі, повідомляє прес-служба Глави держави.

«У нас було цього року спільне випробування, яке, я вважаю, ми пройшли достойно з обох сторін. Ця міжнародна подія буде черговою гарною сторінкою у відносинах між Україною та Польщею», - сказав Глава держави.

Янукович також підкреслив, що Україна налаштована на подальший розвиток добросусідських відносин та ефективного співробітництва з Польщею - «закріпити їх і розвивати у майбутньому».

Президент Польщі Броніслав Коморовський також назвав успішне проведення фіналу Євро-2012 доказом спільного прагнення наших держав та народів до продуктивної співпраці. «Це були дуже важливі спортивні заходи для Європи, для України і Польщі, але, крім того, це були дуже важливі спортивні заходи з точки зору зміцнення відносин між нашими державами», - сказав Коморовський.

Нагадаємо, Євро-2012 проходило з 8 червня по 1 липня у чотирьох містах України та чотирьох містах Польщі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

257