Прокуратура Києва зобов'язала столичну міліцію перевірити обставини інциденту, що стався 18 вересня на зупинці громадського транспорту «Курській» у Солом'янському районі між водієм столичної маршрутки № 302 і чоловіками, які їхали в позашляховику. Про це ForUm'у повідомили у Відділі по зв'язках із засобами масової інформації прокуратури міста Києва.

За результатами перевірки органами МВС буде прийнято рішення відповідно до закону.

За інформацією Gazeta.ua, 18 вересня у Києві на очах пасажирів чоловіки з позашляховика «Тойота» побили водія маршрутки. Відеозапис бійки надіслав до редакції Gazeta.ua хтось із пасажирів.

«Їхав з Вишневого на Поділ. Зупинився на «Курській» висадити людей. Під'їжджає цей джип, стає, щоб я не виїхав. Пасажир каже: «Виходь з машини», - розповідає 39-річний водій маршрутки № 302. - Я сиджу, мовчу. Тоді виходить водій, до моїх дверей: «Ти мене підрізав. Виходь, виходь». Ну, я вийшов».
Водій маршрутки звинувачення не підтверджує, але визнає, що таке могло статися.

«Тягучка все таки, між 9-ю і 10-ю годиною. Це місто. Слово за слово, він мене «послав», почав бити, підскочив другий. Я теж пробував, з двома важко було впоратися. Вирвався якось від них, схопив з кабіни монтажку - хонку залізну для бортування коліс - розбив їм дзеркало. А як захищатися? Щоб прибили мене там? Один в машину тоді втік. Тоді давай мені погрожувати, зняли номер автобуса на телефон, сіли і поїхали», - повідомив чоловік.

Буквально через годину після події, за словами водія, подзвонили директору підприємства.
«І сьогодні він мені каже, що це з прокуратури серйозні люди. Які серйозні люди можуть серед білого дня таке робити? Запитую у нього їхні прізвища - «Не знаю, вони просто подзвонили». То це ж хто завгодно може подзвонити і по телефону представитися ким завгодно», - зазначив чоловік.

За словами водія, він відразу ж описав усю пригоду своєму керівництву в пояснювальній записці.

«Такий стан афекту був, що я навіть не запам'ятав, який джип. Пам'ятаю, що червоний номер. Відразу після інциденту брав телефони свідків. Вчора дзвонив двом: «Ви не передумаєте? Тому що хлопці з прокуратури, принаймні, так назвалися». Кажуть: «Факт побиття підтвердимо», - додав водій.


За словами очевидця, після бійки водій витер обличчя від крові, записав кілька телефонів свідків, і через 5 хвилин повів автобус далі.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

166