Будівництво лінії електропередач між Рівненською, Хмельницькою АЕС та підстанцією «Київська» дасть можливість максимально ефективно використовувати потужності АЕС, створює умови для стабільного та якісного забезпечення електроенергією всіх центральних регіонів України. Про це заявив Президент України Віктор Янукович після урочистого запуску будівництва цієї ЛЕП.

«Те рішення, яке ми приймали ще у 2007 році, а реалізацію почали у 2010 році, було абсолютно необхідним, щоб ми забезпечили стабільні та якісні поставки електроенергії в регіони України», - сказав Глава держави.

В. Янукович додав, що йдеться також про важливість цього проекту для забезпечення експорту української електроенергії.

«Я вітаю всіх енергетиків... Дякую всім проектувальникам, всім, хто вклав свій інтелект і душу у вирішення дуже і дуже важливих завдань нашої держави», - сказав Президент, підкресливши, що йдеться про один із проектів, які працюють на розвиток країни.

Як повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович дав старт початку будівництва лінії електропередач між Рівненською, Хмельницькою АЕС та підстанцією «Київська», яка дозволить максимально використовувати встановлені для цих електростанцій потужності.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

233