Актор Леонід Бронєвой прийшов до тями після операції на серці. Київські лікарі сподіваються, що до вечора його стан стабілізується, передає радіо «Маяк».

Раніше до Києва прибули московські медики і провели консиліум з приводу лікування.

Нагадаємо, Бронєвой відучора перебуває в реанімації. Відомому радянському і російському акторові стало зле наступного дня після закінчення гастролей театру «Ленком» у Києві. Він був доставлений у міський центр серця з інфарктом міокарда.


За словами головлікаря центру Бориса Тудорова, до російського актора Леоніда Бронєвого, почали пускати відвідувачів.

«Спілкується зі знайомими та близькими, яких ми почали вже пускати, очима, жестами», - сказав він журналістам.

За словами головлікаря, актора відвідали вже його колеги по театру.

Відповідаючи на запитання про те, коли до актора прибудуть родичі, Тодуров повідомив, що дружина Бронєвого вже знаходиться в дорозі і у четвер вранці повинна приїхати в Київ.

«Завтра, можливо, приберемо трубочку інкубаційну, і з ним уже можна буде розмовляти», - сказав головлікар, зазначивши, що, за оптимістичними прогнозами медиків, актор зможе розмовляти через 1-2 дні.

Крім того, він повідомив, що медики не мають наміру терміново транспортувати пацієнта для подальшого лікування до Москви. «До того моменту, поки він не пройде повний курс реабілітації і не буде вже транспортабельним, він буде лікуватися в нашому Центрі серця», - сказав Тодуров.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

862