Українська делегація на чолі з головою Національного банку України Сергієм Арбузовим прибула з робочим візитом до США, повідомляється на офіційному сайті НБУ.

До складу делегації входять міністр фінансів Юрій Колобов, міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк, міністр екології та природних ресурсів Едуард Ставицький, голова Державної податкової служби Олександр Клименко, голова Державної митної служби Ігор Калетник, голова правління «Укрексімбанку» Микола Удовиченко та інші офіційні особи .

Під час візиту, який триватиме з 18 по 22 вересня, плануються зустрічі членів української делегації з високопосадовими особами міністерства фінансів США, Міжнародного валютного фонду, Світового банку, міністерства з питань фермерства та зарубіжної сільськогосподарської служби США, державного Департаменту з енергетики, Комітету енергетики та торгівлі Конгресу США.

Також заплановані переговори з керівництвом міністерства енергетики США та представниками державного департаменту США, провідних американських корпорацій і бізнес-асоціацій.

Головні цілі візиту – проведення робочих консультацій з метою розширення торговельно-економічного співробітництва між Україною та США, обговорення нових спільних інвестиційних проектів.

У рамках запланованих зустрічей з представниками американських підприємницьких та інвестиційно-фінансових кіл будуть обговорюватися питання стану та перспектив розвитку торговельно-економічних відносин між Україною та США.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

262