Київське «Динамо» з рахунком 1:4 програло на виїзді французькому «Парі Сен-Жермен» у матчі першого туру групового раунду Ліги чемпіонов-2012/2013.

Юрій Сьомін підніс невеликий сюрприз, випустивши у стартовому складі Рафаеля, який залишив на лаві запасних Олега Гусєва. У решті ж склад киян був передбачуваний, і на поле вийшли всі найсильніші.

ПСЖ на правах господарів одразу заволодів ігровою ініціативою, але серйозних загроз біля воріт Максима Коваля спочатку не виникало. Динамівці впевнено оборонялися, але вистачило їх усього до середини першого тайму. На 19-й хвилині Михалик зачепив у штрафному Менеза, за ​​ що рефері призначив пенальті. Ібрагімович холоднокровно розвів м'яч і Коваля по різних кутах.

Через кілька хвилин Коваль двічі врятував свою команду після того, як Ібрагімович і Менез розстрілювали його при повному потуранні захисників. Але на 29-й хвилині і воротар виявився безсилим. Тіаго Сілва після подачі кутового отримав м'яч у штрафному «Динамо» і пробив з-під Данило Сілви.

Через чотири хвилини ПСЖ довів рахунок до розгромного. Після чергового кутового м'яч опинився в Алекса, який сильним ударом пробив точно низом. Зазначимо, що у цьому епізоді Тайво, який грав з бразильцем, навіть не намагався заважати супернику.

У перерві Сьомін замінив Михалика на Бетао в надії зміцнити центр оборони. Французи продовжували грати у своє задоволення і з надзвичайною легкістю. Динамівці постійно не встигали за своїми опонентами у захисті, а про атаку навіть не згадували, повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ».

В останні 15 хвилин французи просто зупинилися, дозволивши «Динамо» покатати м'яч на своїй половині поля. Киянам навіть пощастило на 87-й хвилині. Ярмоленко і Велозу розіграли кутовий, португалець навісив у воротарський майданчик, і м'яч, нікого не торкнувшись, влетів у сітку воріт.

Але динамівці таки не уникли розгрому. Вже у доданий час Нене і Пасторе вдвох організували атаку проти чотирьох динамівців, і аргентинець спокійно забив четвертий гол.

В іншому матчі нашої групи «Динамо» із Загреба вдома програло португальському «Порту» з рахунком 0:2.

Наступний матч на груповому етапі «Динамо» зіграє 3 жовтня вдома проти загребського «Динамо».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1153