Чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі Віталій Кличко заявив, що хотів би зустрітися на рингу з росіянином Миколою Валуєвим.

Після переможного бою з Томашем Адамеком, що відбувся у суботу 10 вересня, український боксер зізнався, що бій проти Валуєва був би цікавий не тільки йому, але і всьому спортивному співтовариству.

 

«Я б з величезним задоволенням зустрівся з Валуєвим. Однак Микола досі не визначився зі своїм майбутнім: буде він продовжувати боксувати чи через травми, які мучать його, остаточно піде у політику. Думаю, що поєдинок проти Валуєва привернув би велику увагу. І не тільки на пострадянському просторі. Так що якщо Миколі це цікаво, то нехай виходить на зв'язок!», - сказав Віталій Кличко.

Нагадаємо, що 10 вересня чемпіон світу у суперважкій вазі за версією WBС українець Віталій Кличко захистив свій тітул у поєдинку з поляком Томашем Адамеком. Бій відбувся у Вроцлаві на арені Stadion Miejsk.

Як повідомляв ForUm, Віталій Кличко завершить кар'єру через два або три поєдинки, заявив тренер українського боксера Фріц Здунек.

За матеріалами: «Московський комсомолець», «Euro.com.ua»

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

750