Президент України Віктор Ющенко завершив державний візит в Республіку Корея і повертається до Києва.


Під час візиту, який почався 18 грудня, в Сеулі відбулися українсько-корейські переговори в розширеному складі під головуванням Президента України Ющенка і Президента Республіки Корея Ро Му-Хйона, передає «УНІАН».


Президент України взяв участь у Корейсько-Українському бізнес-форумі і зустрівся із студентами і професорсько-викладацьким складом Корейського університету.
Крім того, під час візиту між урядами України і Республіки Корея була підписана Угода про співпрацю у сфері оборонної промисловості і матеріально-технічного забезпечення, а також Угода про використовування космічного простору в мирній цілі.


Також відбулося підписання Рамкової міжбанківської експортної кредитної угоди між ВАТ «Державний експортно-імпортний банк України» і Експортно-імпортним банком Кореї, яка передбачає фінансування придбання товарів і послуг не тільки корейського виробництва, а також з інших країн, в межах 60 млн. доларів США строком до 5 років.


Крім того, Ющенко провів у Сеулі зустріч з членами Асоціації дружби з Україною і парламентської асоціації «Корея-Україна» і зустрівся із спікером Національної Асамблеї Республіки Корея Лім Че-Джангом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

336