Народні депутати України проголосували за прийняття проекту бюджету на 2007 рік з урахуванням всіх внесених поправок. Про це передає кореспондент ForUm’у.

За таке рішення проголосувало 245 народних депутатів.

Зокрема на підтримку цього рішення Партія регіонів дала 184 голоси, БЮТ – 5 голосів, «Наша Україна» - 2, СПУ – 30, КПУ – 20, позафракційні – 4.

«Всі поправки, які ми з вами вносили для доробки проголосовані», - сказав перед підсумковим голосуванням перший віце-спікер парламенту Адам Мартинюк.

Як раніше повідомляв ForUm, член фракції «Наша Україна», перший заступник глави бюджетного комітету Павло Жебрівський не виключає, що Президент повторно ветує закон про держбюджет-2007. «Наскільки я знаю позицію Президента, він повторно накладе вето на цей законопроект, якщо він буде проголосований у такому вигляді», - сказав він

Нагадаємо, 11 грудня Президент України Віктор Ющенко направив до парламенту на повторний розгляд Закон України «Про Державний бюджет на 2007 рік» зі своїми пропозиціями.

15 грудня Верховна Рада не підтримала закон «Про державний бюджет України на 2007 рік» зі всіма пропозиціями Президента.

Увечері, 15 грудня, відбулася зустріч представників антикризової коаліції, уряду з Президентом України Ющенком. Після зустрічі Глава Держави висловив надію, що у вихідні дні Секретаріат Президента і Кабінет Міністрів знайдуть порозуміння щодо закону про державний бюджет на 2007 рік. Він повідомив, що сторони домовилися провести консультації між економічним блоком Секретаріату Президента і Міністерством фінансів, щоб у найближчі день-два знайти розуміння в цьому питанні і інших розбіжностях.

18 грудня Янукович заявив, що у вихідні дні над проектом закону про державний бюджет на 2007 рік працювали фахівці Міністерства фінансів без участі представників Секретаріату Президента.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

602