США в середу оголосили про запровадження санкцій стосовно двох дорослих дочок президента РФ Володимира Путіна, дружини й дочки міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова та членів Ради безпеки Росії.

Згідно з заявою на сайті Білого дому, під санкції, зокрема, потрапили члени Ради безпеки РФ - колишній президент і прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв і прем'єр-міністр Михайло Мішустін, переда.

«Ці особи збагатилися за рахунок російського народу. Деякі з них несуть відповідальність за надання підтримки, необхідної для війни Путіна з Україною. Ця дія відрізає їх від фінансової системи США та заморожує всі активи, якими вони володіють у Сполучених Штатах», - ідеться у пресрелізі.

Як наголосили в Білому домі, США продовжать накладати на путінський режим серйозні та негайні економічні витрати за його звірства в Україні, зокрема в Бучі.

«Ми будемо документувати та ділитися інформацією про ці злочини й використовувати всі відповідні механізми для притягнення винних до відповідальності», - йдеться у тексті.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

116