Командири двох пошкоджених десантних кораблів у Бердянську внаслідок ранкової атаки Збройних сил – зрадники України, які перешли на бік ворога у 2014 році, повідомляють ВМС ЗСУ.

Командир ВДК «Саратов» капітан 2 рангу Володимир Хромченков, колишній командир СДК «Кіровоград» українських ВМС, у 2014 році зрадив присязі та перейшов на бік окупантів. Його «товариш» капітан 2 рангу Павлов Юрій Вікторович, командир ВДК «Новочеркаськ», на момент зради був старшим помічником командира ВДК «Костянтин Ольшанський».

«Сьогодні ж всі ми бачили, як кораблі накивали п’ятами з порту Бердянська. На «Саратові» пожежа, здетонував БК. На «Новочеркаську» 3 загиблих та 3 поранених», - йдеться у повідомленні.

«Ось, що буває коли береш на службу зрадників. Вони слабкі, в 2014 році не встояли та взяли 30 срібняків, і сьогодні завдяки їхньому «професіоналізму» у рашистів ще два БДК втратили боєздатність. Звертаємось до цих двох зрадників: у вас залишився єдиний шанс хоч трохи відбілити свою совість, краще затопіть свої кораблі самі, ми вам за це навіть нагороду якусь дамо. В іншому випадку, наблизитесь до українських берегів ще раз, будете годувати наших азовських бичків разом з екіпажем «Орська», - зазначається на сторінці.

Нагадаємо, 24 березня в захопленому порту Бердянськ знищено великий десантний корабель «Орск» чорноморського флоту окупантів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

82
Теги