В ходе онлайн-конференции, которая состоялась на ForUm’е 15 мая, украинский певец Виталий Козловский рассказал, что выпускает свой второй альбом, презентация которого состоится 23 мая.

По его словам, большинство песен его новой пластинки будут на украинском языке.

Кроме того, музыкант поделился информацией о том, что на днях он снимет клип на свою новую украиноязычную песню.

Ірина: Ти віриш у щирість і доброзичливість людини до тебе, якщо вона, тобто ця людина займається тією ж справою що й ти, тобто співає?

Виталий Козловский: Звичайно, світ не без добрих людей. Навіть у шоу-бізнесі з не дуже справедливими правилами можна знайти, зустріти щирих, доброзичливих людей. Дякую їм за підтримку!

Алена: Какой должна быть девушка, чтобы тебе понравиться?

Виталий Козловский: Щирою, доброю, ніжною, жіночною, з любов’ю у серці.

Марина, 26 років, Київ: Віталік, дякую особисто тобі, що ти показуєш своїм прикладом нашій українській молоді, що в Україні може бути українська кльова, сучасна музика! Молодець і давай на ЄВРОБАЧЕННЯ!

Виталий Козловский: Дякую за підтримку та щирі, теплі слова!

ДЕВЧЕНКА С МОСКВЫ: Скажи ты счастлив?.

Виталий Козловский: Так!

Nstarr: Как больше всего любишь проводить время, если оказываешься на природе: шашлыки жарить, рыбу ловить, на гитаре играть? Как проводишь отпуск, какие самые любимые места?

Виталий Козловский: І шашлики, і рибу ловити, і під гітару співати, і на велосипеді кататися, і по горах лазити, і книжку у ліжку читати... - все люблю. Але час мені не дозволяє цим займатися.

Острів Реюньон, який розташований біля Мадагаскару, став для мене символом найкращого відпочинку, який був у мене за останній час.

ДЕВЧЕНКА С МОСКВЫ: нравятся ли тебе голубые печальные глаза и белые волосы у девушки?

Виталий Козловский: Не завжди.

Льця: Віталік, ви не збираєтеся почати боротися за чистоту власної мови?;)

Виталий Козловский: Вас щось не задовольняє?

Ірина: Яке питання тобі найчастіше ставлять журналісти?

Виталий Козловский: Ваші творчі плани.

Ольга: Виталик, твоё сердце сейчас занято?

Виталий Козловский: Ні.

DEVCHENKA S MOSKVI: Чего тебе не хватает сейчас в жизни?

Виталий Козловский: Я не можу сказати, що я чимось не задоволений, і мені чогось не вистачає. Нам, людям, завжди щось потрібно. І це добре. Ми завжди знаходимося у русі, працюємо, йдемо до своєї мети.

[email protected]: Может девушка задеть тебя письмами о жизни?

Виталий Козловский: До мене надходить велика кількість листів, які я перечитую, які зворушують. Сподіваюсь, що після виходу альбому, кліпу, презентації, відкриття сайту з’явиться вільний час, який я присвячу відповідям на листи.

Марина, 26 років, Київ: Віталік, мені принаймні хочеться що би ти на слідуючий рік представляв Україну на Євробаченні адже ти цього гідний. Твої продюсери не думали над цим питанням?

Виталий Козловский: Дякую за довіру. Саме такі слова завжди мене надихають на нові звершення та проекти.

До цього часу в моїх планах не стояло питання участі у Євробаченні.

Хуліо: Як чітко ти бачиш ситуацію в сучасному укр. шоу-бізі? Чи вирішує за тебе все твій продюсер, чи ти можеш особисто сказати і обгрунтувати думку щодо перспективності певних "фішок", хуків, ходів тощо у власній музиці... Чи зводиться твоя участь у творчому процесі лише до покращення своїх вокальних даних, та наспівування по готових нотах?

Виталий Козловский: Якщо провести паралель, то за 10 років шоу-бізнес в Україні значно виріс. Але є ще багато недоліків. Наприклад, в Європі за ротації пісень та кліпів на радіостанціях та телебаченні, за фотосесії для видань виконавці отримують гроші. У нас все навпаки: комерційні проекти ("зірки") платять за все і всюди, через що страждають інші артисти...

Творчий процес повністю під моїм контролем. Якщо у першому альбомі мені не вистачало досвіду, і я міг прислухатися до думки інших через недостатню професійність, то у другому ви зможете почути зовсім інший рівень. Я розумію, куди потрапив, чим займаюся і куди треба рухатися.

Alex: Привет, когда выйдет твой новый альбом?

Виталий Козловский: Наприкінці тижня.

Хуліо: Чи є в планах виступи в Росії (Москві) та , якщо не укорінення, то принаймні здобуття певних позицій на тому ринку? Якщо ні, то чому твоя музика не "піде" в Москві? Може замало оригінальності? - Те саме і про європейський ринок, хоча б про східний

Виталий Козловский: У Москві я буваю досить часто. Мої пісні крутяться на деяких радіостанціях за бажанням російських слухачів.

Нещодавно до мене у руки потрапило декілька російських видань з інформацією про мене. Мені було дуже приємно. Також за ініціативою самих російських рекорденгів мої пісні увійшли в російські збірники.

А що стосується планів, то їх дуже багато. Дай Бог, щоби була зі мною вдача, яка могла би мені допомогти!

Ірина: На твою думку, хто сьогодні з молодих виконавців "дихає тобі в потилицю" або іншими словами є твоїм потенційним конкурентом? Тільки чесно!

Виталий Козловский: Дякую за таке питання. Я віддано роблю свою справу і не звертаю увагу на інших артистів, окрім того, щоб порадіти за них. В кожного з нас бувають злети і падіння. Треба бути готовим до цього і налаштовувати себе на боротьбу зі всіма перешкодами, які можуть траплятися.

DEVCHENKA S MOSKVI: Сhto dlya tebya seychas oboznachaet lubov?

Виталий Козловский: Кохання - це прекрасно. Коли воно до мене прийде, я буду самим найщасливішим у світі :)))

Nepredskazuemiy: У меня один вопрос-когда ты\вы закончишь/те заниматься тем, чего не умеете, и не сумеете......когда закончится коммерспроэкт?

Виталий Козловский: Кожному своє, кожен обирає свою музику. Для всіх хорошим не будеш. Я роблю те, що хочу, що лежить у моїй душі, про що хочу розповісти людям. А їхня справа вже сприймати мене або ні. Ні про яку комерцію тут навіть немає мови. У мене немає жодних спонсорів. Все, що я роблю, я роблю за свої зароблені гроші власною працею. У мене немає продюсерів, які мені щось нав’язують або диктують.

Дякую.

Алена: Виталий, ты много работаешь, а как предпочитаешь отдыхать, какие заведения в Киеве часто посещаешь?

Виталий Козловский: Працюю дуже багато. Постійно не висипаюся. Важко, але я вірю в те, що моя робота буде оцінена і сприйнята людьми. Роблю висновки з першого альбому, який продався за пів року в кількості 60 тисяч копій. Зараз він практично платиновий :)))))

Намагаюся у вільну хвилинку впасти і заснути :) Але це буває дуже рідко.

Не можу перерахувати заклади, які відвідую, оскільки буваю постійно у різних місцях.

Почти Фанатка: Привет Виталик!Я уверенна, что многих твоих поклонниц интересует один вопрос: как дела на личном фронте? :) Спасибо.

Виталий Козловский: На війні, як на війні :)))

Oleh Allan z povagoju!: Vitalij pruvit iz Sydney,Avstralia!!Jak Ukrainskuj spivak ta buduchu rodom zi Lvova.Ja bu hotiv tebe zaputatu.,....kolu tu vze budesh spivatu svoi pisni ,UKRAINSKOJU MOVOJU? A ne chuzoju!!Chu to tak mozluvo, prodjuserom polituchno zadumano!!Hlopets Lvivskuj,spivaje po rosijsku.Mozluvo i Lviv nadumae sobi drugu regionnu movu rosijsku zrobutu!!??Horoshuj tu hlopaka,ale ganba stcho duze malo spivaesh pisen,nashoju melodijnoju,spivochoju,materunskoju movoju.Kolu mu vze ljudu pochnemo sebe povazatu jak natsiju!!??Haj stchastut tobi druze!!I budlaska prusluhajsja do moih sliv!!Z povagoju do tebe!Vdachi i stchastja tobi ljubuj druze!Pruvit vid usin nashuh moloduh Ukraintsiv v Avstralii!!!Buvaj! ;o)

Виталий Козловский: Дуже дякую за гарні питання та поради. Зараз я випускаю свій другий альбом, у якому більшість пісень буде саме українською мовою. А ще я на днях буду знімати кліп на нову україномовну пісню!!!!!!!!

До речі, у першому альбомі більшість пісень були саме на рідній мові.

Бувай :)

Oleje: Как Вы относитесь к звездной болезни? Как Вы считаете: это вирус, поражающий сознание ярких звезд эстрады и кино или удел сомнительно популярных личностей местечкового масштаба?

Виталий Козловский: І те, і інше. Насправді цією хворобою легко захворіти, але настає такий момент, коли людина може зрозуміти, що для неї важливіше: зірковість чи робота. Якщо перше, то та людина далеко не піде, якщо друге - чекайте на нову зірку.

Иринка: Привет, Виталик! Меня очень интересует такой вопрос: где тебя можно увидеть сегодня в 20.00? Thank you very much!!!

Виталий Козловский: У своєму спортивному залі :)

Константин: Наверное, глупый вопрос, и все же: что такое Пиноколата?

Виталий Козловский: В свій час цю річ полюбляла випити Мерлін Монро, а Леонардо Да Вінчі розраховувався своїми картинами саме за Пінаколаду. Пінаколада - це коктейль :)))))))))))))

ЯНА: Президент днями закликав брати приклад з нього і заводити дітей. Скільки ти хочеш мати дітей? І що на твою думку потрібно щоб Україна вийшла з демографічної кризи?

Виталий Козловский: Час покаже. Дітей я люблю. Зараз думаю, що двоє дітей мені вистачить.

Коли матеріальне та соціальне життя людини покращується, вона може думати про розвиток родини.

Ірина: 1.В стосунках з коханою людиною ти постійний, чи все-таки дозволяєш собі заглядати на гарненьких дівчат? 2. Кажуть гірку правду легше сказати чужим людям ніж рідним. Ти часто довіряєшся ЧУЖИМ?

Виталий Козловский: 1. В стосунках з коханою людиною я однолюб, і якщо я кохаю - для мене не існує нікого іншого!

2. Погоджуюся. Іноді, справді, розповісти чужим людям пережиті емоції легше, аніж рідним.

Оксана: Привіт. Мені сказали що ти років півтора тому був у Червонограді на запрошення Анічки (радіоведучої). А коли знову ми тебе побачимо в Червонограді?

Виталий Козловский: Так, був у Червонограді, але три роки тому. Коли поступить запрошення з вашого міста, тоді обов’язково приїду.

Slava Znamin: Виталик, а как насчет поклонников мужского пола? ;-) Знаю, что они есть. Подходят? что говорят? Как реагируешь?

Виталий Козловский: Зовсім нормальна реакція. Музика буває різною. Кожен для себе обирає те, що підходить саме йому.

Я поважаю усіх своїх прихильників і слухачів.

Эндрю: Виталик ,а как часто ты бываешь в "Помаде"?? :)) и что (или кто?) тебя там привлекает? :))

Виталий Козловский: Частенько. Дякую прихильницям :))))

Лилу: Виталик! ты интересуешься политикой? Тебе нравится Юля Тимошенко? :) или еще кто??? :)

Виталий Козловский: Політикою не цікавитися неможливо. Про неї чути звідусіль.

Юлія Тимошенко нічого така :)) А про інших - треба подумати.

Люся: В душе Вы блондин?

Виталий Козловский: Ні :) Я такий, який я є :))))

Igor: Как занятие танцами помогают развиваться....ну, допустим, вокалисту? И в каком направлении будет двигаться украинская культура в ближайшем времени?(американизация,евро...ция,афро....и другие ...).Где укранское богатейшее начало?Спасибо.

Виталий Козловский: Прослідкувати за майбутнім не реально. Будемо сподіватися, що український шоу-бізнес буде підніматися вгору, і про українських виконавців будуть знати в цілому світі.

Настя 2006: На якій мові тобі більше подобається співати?

Виталий Козловский: Не важливо, яка мова. Головне, щоб артист розумів, про що співає і робив це від душі.

Настена: Коли їдеш на Євробачення:)? Я думаю тобі вже пора, показати свої сили не лише українській публиці!

Виталий Козловский: Все ще попереду :))))

Настя: Что ты хочешь изменить в своей жизни?

Виталий Козловский: Нічого.

Настя 2006: Что тебе в твоей жизни нравиться больше всего?

Виталий Козловский: Співати, подорожувати і спати :))))))

Настя 2006: На что ты готов ради творчества?

Виталий Козловский: На багато чого.

Настя: У тебе есть домашние животное?

Виталий Козловский: Ні. Хіба що кактуси :)

Настя: Привіт, як настрій? Напевно зараз сидиш і як завжди посміхаешся???!!!

Питання: якщо в тебе з"явиться кохана людина, будеш кричати про це всім чи тихо насолоджуватися щастям у двох!??

Виталий Козловский: Настрій чудовий. Посміхаюся :))

Коли настане ця мить, я буду дуже щасливий...

Настена: Салат, чула, незабаром в тебе виходить новий альбом, переважна кількість пісень на якій мові???

Виталий Козловський: 6 україномовних, 4 російськомовні, 2 англомовні.

23 травня - презентація альбому в універмазі "Україна" на пр. Перемоги. Запрошую всіх!

Новак Рома: Как вы относитесь к киберигрокам и к всему киберспорте?

Виталий Козловский: А що це?? :))))))))))))

Олег: Виталий, как складываются отношения с Русланой на сегодняшний день, сдержала она слово? Нет ли в ваших планах спеть с ней дуэтом? Спасибо.

Виталий Козловский: Відносини чудові. Іноді навіть бачимося на концертах.

В планах дуетів нема, у всякому разі з Русланою :)))

АНЖЕЛИКА. БУРКИНА: Позвони если можеш..

Виталий Козловский: Спробую.

АНЖЕЛИКА. БУРКИНА: Мможеш ли извинить друга, если он ошибся?

Виталий Козловский: Що завжди і роблю, і Вам раджу. Анжеліко, що з орфографією? :)))))))

АНЖЕЛИКА. БУРКИНА: Любиш заниматся любовью?

Виталий Козловский: А ти? :)

АНЖЕЛИКА. БУРКИНА: Ты уверен в своих друзьях на сегодня?

Виталий Козловский: В найкращих друзях впевнений на 100%, оскільки вони супроводжують мене по життю з самого дитинства, і саме вони знають мої радощі та не дуже щасливі миті життя. Вони завжди розуміють та підтримують.

Люся: жаль, что Вы неБлондин в душе.

Виталий Козловский: В дУше или в душЕ? :))))))))))

Жаль без тебя до небес бежать (с)

[email protected]: Можеш ли отдать свое сердце человеку который отдаст тебе свое?

Виталий Козловский: Залюбки.

DEVCHENKA S MOSKVI: Можеш впустить себе в душу обычную девушку с толпы которая тебя любит?

Виталий Козловский: Серцю не накажеш. Все може бути...

DEVCHENKA S MOSKVI: Ты готов сейчас влюбится?

Виталий Козловский: Час покаже.

Ірина: Сьогодні серед виконавців є модна фішка, пробувати свої сили в журналістиці, зокрема у веденні телепрограм (О.Пономарьов, Т. Кароль).Ти мав колись можливість спробувати себе не тільки в телеефірі, а можливо в радіоефірі? Якщо так, то яка сфера ефіру тоді довподоби??

Виталий Козловский: Звичайно, і не один раз: "Мелорама", "Ключовий момент", "Все для тебе"...

Vitaliy: U mienia takoj vapros, jest' li u Vitalia Kozlowskaho swoj sajt? Jesli da, to budu ochen rad jesli mnie napiszetie na moj adries mailowy [email protected] i daditie paramietry sajta.

-budu blagadarien za pomash.

Виталий Козловский: У мене є сайт, який створив фан-клуб. Він не професійний. Але через тиждень з’явиться новий сайт, на який ти зможеш зайти, оцінити його і дізнатися всю потрібні інформацію. vitaliykozlovskiy.com

І: Как вы считаете, какой средний возраст ваших поклонников? Лет 13-14? Или нет?) Спасибо!

Виталий Козловский: Ви знаєте, на моїх концертах збираються різного покоління люди. Віком від 13 до 60 років.

Виталий Козловский: Дуже дякую усім, хто не оминув наше спілкування. Вдячний за ваші теплі побажання, зауваження, відгукиі просто слова.

Слухайте гарну музику, яка вам до душі.

До зустрічі на презентації 23 травня!!! :)))

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

11808