Міліція Київщини розшукує озброєного хулігана, який поранив працівника заправки у смт Глеваха. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Київській області.

«Днями до чергової частини Васильківського міськвідділу міліції зателефонував оператор однієї з АЗС та повідомив про хуліганство зі стріляниною групою невідомих осіб, в результаті чого його колега отримав поранення», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що серед білого дня група невідомих осіб у кількості 5-7 осіб, перебуваючи на території АЗС, розташованої в смт Глеваха Васильківського району, почали порушувати громадський порядок і безпричинно наносили тілесні ушкодження працівникам АЗС.

Крім того, згідно з повідомленням один із нападників зробив кілька пострілів з пістолета невстановленої марки в одного з працівників автозаправки, в результаті чого той отримав поранення. Далі хулігани сіли в автомобіль марки «мерседес» чорного кольору і зникли у невідомому напрямку.

За даними міліції, лікарі карети швидкої допомоги, які приїхали на виклик, надали медичну допомогу потерпілому, його життю нічого не загрожує.

У результаті проведення оперативно-розшукових заходів місцеві правоохоронці встановили, що в скоєнні кримінального злочину обґрунтовано підозрюється 56-річний безробітний житель Васильківського району. Особистості його співучасників встановлюються.

За даним фактом слідчим відділом Васильківського міськвідділу міліції розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України (Хуліганство). Досудове слідство триває.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

41