Жоден документ, який міг би бути підписаний на зустрічі контактної групи по Донбасу в Мінську, поки не підготовлений, заявив представник самопроголошеної Луганської народної республіки на переговорах Владислав Дейнего.

«Поки голові ЛНР Ігорю Протницькому підписувати нічого. Документ ніякий не підготовлений. Він може прилетіти туди пізніше, якщо документ буде узгоджений для його підписання», - сказав Дейнего, передає ТАСС.

За його словами, відеоконференції учасників контактної групи напередодні анонсованої Президентом Петром Порошенком на середу зустрічі в Мінську на 23 грудня не планується.

«Я знаю тільки те, що проходило в засобах масової інформації. Поки ніхто ніяких запрошень не передавав, жодна зі сторін на нас не виходила. Ніякої скайп-конференції на сьогодні не планується», - заявив Дейнего, зазначивши, що він готовий відправитися в Мінськ «у будь-який час».

Нагадаємо, в понеділок увечері прес-служба Глави держави повідомила про те, що лідери України, Німеччини, Франції та Росії погодили проведення нових зустрічей контактної групи в Мінську в середу і п'ятницю (24 і 26 грудня).

Раніше була скасована зустріч контактної групи, запланована на 21 грудня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

47