Єдине, що поки стримує людей від соціального вибуху, це ще не розтрачений кредит довіри до керівників країни: приблизно половина співгромадян вірять президенту і прем'єру. Люди все ще сподіваються, що влада почне обіцяні реформи і ситуація в країні покращиться, заявив в інтерв'ю словацькому інтернет-виданню Aktuality.sk. колишній перший віце-прем'єр України Сергій Арбузов.

При цьому він відзначив деякі тенденції в українському суспільстві. Так, за словами політика, проведене нещодавно соціологічне опитування показало, що 62% громадян незадоволені своїм життям.

«Після 11 місяців 2014 року в Україні не залишилося жодної людини, яка позитивно охарактеризувала б поточний стан національної економіки. Лише деякі українці визначають нинішнє економічне становище держави як середнє», - зазначив він.

У той же час 88% українців негативно оцінюють ситуацію в економіці. Четверо з п'яти жителів країни вважають нестабільною політичну обстановку в Україні. При цьому соціологи не опитували жителів Донецької і Луганської областей, де йде війна. Так що в масштабах всієї країни настрої ще більш похмурі, вважає екс-чиновник.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

37
Теги