За підозрою в розстрілі трьох міліціонерів у центрі Києва розшукується байкер Mr.Black, який дружить з багатьма зірками української естради, пише «Взгляд».

«Жахливе потрійне вбивство міліціонерів у центрі Києва 18 листопада приголомшило жителів столиці. Під час контрольної закупівлі наркотиків у драгдилера в Печерському районі, підозрюваний відкрив вогонь по міліціонерах, що працювали під прикриттям, з автомата і пістолета. Двох силовиків він застрелив у квартирі, що винаймається, на дев'ятому поверсі житлового будинку, третього - вбив у салоні автомобіля «Шевроле Авео», - зазначає видання.

Журналісти газети визначили, що фото з орієнтування на підозрюваного, розміщеного на сторінці у Facebook радника міністра МВС Антона Геращенка, збігається з фото відомого в естрадних колах байкера на прізвисько Mr.Black.

«Байкер на прізвисько Mr.Black довгі роки добре відомий в українській музичній тусовці. «Ізгляд» знайшов його фото з Дизелем із групи «Ґрін Ґрей», Олегом Скрипкою, Наталею Могилевською та Богданом Титомиром. Також він знімався у першому кліпі групи ВіаГра «Попытка № 5», - пише ЗМІ.

Підозрюваний у вбивстві міліціонерів займався продажем екіпіровки та амуніції з Німеччини, тюнінгом мотоциклів, продажем автомобілів з Америки.

Як раніше повідомляв ForUm, Печерським РУ ГУМВС України в м. Києві за скоєння потрійного вбивства, у тому числі двох працівників міліції, розшукується Семеренко Віталій Володимирович 05.12.1968 р. н.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

307