Керівництво КП «Київпастранс» сподівається, що завтра працівники підприємства страйкувати не будуть, і громадський транспорт у Києві запрацює в нормальному режимі.

Про це, як передає кореспондент Forum'у, на прес-конференції заявив директор підприємства Сергій Майзель.

«Ми сподіваємося, що завтра весь транспорт працюватиме в звичайному режимі, він повинен працювати. Ми зараз збираємо колективи, всі профспілкові організації нашого підприємства, всіх керівників ітазаступників, ми працюємо над тим, щоб завтра весь рухомий склад працював у нормальному режимі», - сказав Майзель.

Водночас висловив сподівання, що до сьогоднішнього страйку водіїв трамваїв не приєднаються працівники автобусних та тролейбусних депо.

«Я думаю, що з водіями тролейбусів усе ми проговорили, сьогодні ми ведемо активну роботу з усіма автопарками, тролейбусними та трамвайними депо, думаю, що ще сьогодні люди отримають на картки гроші і зрозуміють, що йде робота з погашення заборгованості», - зазначив він.

Як повідомляв ForUm, керівництво КП «Київпастранс» обіцяє погасити заборгованість із заробітної плати перед своїми працівниками до 29 грудня.

Нагадаємо, 18 грудня працівники трьох трамвайних депо Києва не вийшли на маршрути у зв'язку з невирішенням питання про погашення заборгованості із заробітної плати.

Валентина Дудко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом