В ніч з 17 на 18 грудня до Житомирського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в під'їзді одного з багатоквартирних будинків знаходиться підозрілий пакет, з якого чутна робота годинникового механізму. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Житомирській області.

За інформацією правоохоронців, за вказаною адресою виїхали слідчо-оперативні групи УМВС та міськвідділу міліції, експерти-вибухотехніки і кінологи. В зазначеному під'їзді на майданчику між четвертим і п'ятим поверхами дев'ятиповерхового будинку правоохоронці виявили підозрілий предмет.

З під'їзду були евакуйовані мешканці квартир, доступ в під'їзд було обмежено, а вибухотехніки провели відповідні обстеження.

Як виявилося, у пакеті знаходилися дві порожні півлітрові скляні пляшки і заведений механічний будильник. Ніяких інших предметів, які являли б небезпеку для людей, ні в пакеті, ні в під'їзді виявлено не було.

Інформацію про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами і вибуховими пристроями).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

30