Господарський суд Києва задовольнив клопотання прокуратури Оболонського району та зобов'язав столичне підприємство заплатити понад 36 мільйонів гривень кредитних коштів. Про це повідомляє прес-служба прокуратури м. Київ.

«Встановлено, що у 2011 році між державним банком і товариством укладено кредитний договір, за умовами якого до кінця 2013 року позичальник повинен повернути кредит і відсотки в повному обсязі», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що позичальник порушив умови кредитного договору та прострочив дату сплати боргу. Як наслідок, столичний банк пред'явив вимогу про дострокове стягнення кредиту.

Згідно з повідомленням, оскільки під час досудового слідства товариство так і не сплатило кредитні кошти, сума заборгованості зросла, внаслідок чого прокуратура Оболонського району звернулася до Господарського суду міста Києва з вимогою про стягнення кредитних коштів у державний бюджет.

Суд задовольнив позовні вимоги прокуратури в повному обсязі і зобов'язав товариство заплатити понад 36 млн грн заборгованості.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом