Курс долара на Московській біржі до 12.11 мск (11.11 за Києвом) піднявся до 67 рублів, а курс євро досяг 83 рублів.

Станом на 11.16 мск (10.16 за Києвом) долар майже досяг 65 рублів, євро досяг 81 рубля, рубль повністю розгубив зростання, що відзначалося після підвищення ключової ставки, повідомляє ТАСС.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні на початку торгів курс долара впав майже на 6 руб., до 58,5 руб., євро - більш ніж на 5 руб., до 73 руб., на тлі рішення Банку Росії підвищити ключову ставку до 17% річних.

Вчора, 15 грудня, курс долара на торгах Московської біржі зріс на 4,85 руб. в порівнянні з рівнем попереднього закриття і досяг позначки 63,03 рубля.

ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

98