За минулу добу контрольована Україною територія Луганської області вісім раз зазнала обстрілу, повідомили ForUm'у в прес-службі голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

«Для порівняння, 11 грудня обстрілів було всього три. Вперше за довгий час по вогневий удар потрапив у Меловський район, який розташований на півночі Луганської області в 100 кілометрах від лінії розмежування. Після півночі околиці Мелового, де розташований блокпост українських силовиків, кілька разів обстріляли з гранатометів», - заявив Москаль.

Також, за його інформацією, протягом 12 грудня тричі був обстріляний район теплоелектростанції в м. Щастя, в тому числі з міномета. Поранених і загиблих серед мирних жителів немає.

Крім того, 12 грудня, згідно з інформацією Москаля, кілька разів спалахувала короткочасна стрілянина в Станиці Луганській.

«Інформації про поранених або загиблих мирних жителів немає», - наголошується в повідомленні. Станом на 10:00 ранку 13 грудня в Станиці Луганській, Щасті і Попасній тихо.

Як раніше повідомляв ForUm, за інформацією Москаля, четвер, 11 грудня, на Луганщині пройшов практично без обстрілів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом