У зону проведення антитерористичної операції на сході України буде переданий мобільний «блокпост-містечко», розрахований на розміщення 30 військових. Про це повідомили в прес-службі Міністерства внутрішніх справ України.

Відзначається, що мобільний «блокпост-містечко» є автономною системою і включає в себе 12 будівель. У їх числі - 5 житлових модулів, кожен з яких розрахований на 6 осіб. Стіни будівель утеплені, що дозволяє забезпечити комфортні умови проживання навіть при температурах до -30.





Згідно з повідомленням, в окремих модулях розташовані їдальня з кухнею, санвузол, душова, пральня. Крім того, до складу містечка включені штабний модуль і два контрольно-пропускних пункти.



За даними прес-служби, тепло, гарячу воду і електроенергію для потреб бійців буде забезпечувати дизель-електрогенератор. До складу містечка входить окремий модуль, в якому розташовані два генератори.



Як повідомили у відомстві, цю систему направлять у зону проведення АТО, а до кінця року туди направлять ще шість подібних містечок.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

61