Радник міністра внутрішніх справ не може публічно жартувати на гострі політичні теми. Таку думку висловив ForUm'у політолог Дмитро Джангіров, коментуючи бійку українських і французьких футбольних вболівальників і реакцію на цю подію народного депутата Антона Геращенка.

«Вболівальники - швидше за все, хулігани, причому з обох сторін», - зазначив Джангіров.

При цьому зауваження Геращенка на дану тему політолог вважає вкрай недоречним.

«Геращенко не просто народний депутат. Він радник міністра внутрішніх справ. І такі жарти свідчать про те, що він особа нетрадиційної інтелектуальної орієнтації, що він нерозумний чоловік, як і більшість інших радників міністра Авакова», - розкритикував політика Джангіров.

Нагадаємо, за повідомленням Головного управління МВС у місті Києві, 11 грудня на розі вулиць Хрещатик і Прорізна сталася масова бійка за участю футбольних фанатів. За підозрою у скоєнні протиправних дій правоохоронці затримали двох чоловіків.

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook народний депутат Антон Геращенко так прокоментував цю подію: «Думаю, що адвокати українських уболівальників можуть використовувати в якості лінії захисту той факт, що Франція досі не роз'яснила світовій спільноті, - чи буде вона продавати «Містралі» РФ».

Яніна Ткачук, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом