Із сіл, розташованих у зоні проведення антитерористичної операції, в регіони України на навчання та проживання вивезли ще три групи дітей. Про це повідомили ForUm'у в прес-службі Луганської обласної державної адміністрації з посиланням на губернатора Геннадія Москаля.

«59 дітей з Попаснянського і Новоайдарського районів Луганської області в супроводі дорослих виїхали на навчання та проживання у Вінницьку та Київську області», - повідомив Москаль.

Він уточнив, що серед них 12 дітей - з села Трьохізбенка і 42 дитини - з м. Щастя, «тобто з населених пунктів, які до настання цього перемир'я постійно обстрілювалися прихильниками самопроголошеної ЛНР».

Київська область прийме дітей у Центрі соціальної реабілітації в Пущі Водиці, а Вінницька - у професійних ліцеях.

Ще одна група зі 112 дітей, які проживають в Станично-Луганському та Попаснянському районах, поїхала в Одеську область. Діти будуть проживати в одному з місцевих санаторіїв. Всі три групи будуть забезпечені триразовим харчуванням, для школярів організують навчання, відпочинок і дозвілля.

Нагадаємо, 8-10 грудня в дитячий спеціалізований санаторій «Люстдорф» Міністерства охорони здоров'я України (м. Одеса) відправили 112 школярів з Попаснянського, Станично-Луганського та Новоайдарського районів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом