Курс долара до рубля на Московській біржі станом на 11:50 мск п'ятниці (10:50 за Києвом) зріс на 1,54 руб. порівняно із закриттям учорашніх торгів і становив 57,98 руб., однак упродовж наступних 10 хвилин курс долара впав до рівня 55,93 руб.

При цьому станом на 12:00 мск (11:00 за Києвом) курс долара становив 57,33 руб. Курс євро перевищив 72 руб. і досяг позначки 72,13 руб., що вище від рівня закриття вчорашніх торгів на 2,23 руб., а потім курс євро знизився до 69,75 руб. і станом на 12:00 мск знову піднявся до рівня 71,31 руб., повідомляє ТАСС.

Як раніше повідомляв ForUm, долар та євро 11 грудня злетіли до нових піків на Московській біржі, євро піднявся вище 69 рублів на тлі відступу світових цін нафти.

ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом