Наміри Міністерства інформаційної політики України створити громадське та іноземне мовлення на технічній базі телеканалу БТБ є ще одним підтвердженням абсурдності звинувачень ГПУ. Про це заявив колишній перший віце-прем'єр України Сергій Арбузов, передає УНН з посиланням на прес-службу політика.

Зокрема, він привітав рішення міністра Юрія Стеця розглянути можливість створення якісного мовлення саме на базі телеканалу БТБ.

«Я вже неодноразово заявляв, що канал БТБ останнім часом був предметом політичної боротьби, а фактично став «лакмусовим папірцем» для правоохоронних органів, які й донині намагаються придумати, як використати його для безпідставних звинувачень на мою адресу. На щастя, як показує практика, їм це не вдається. Тому я можу лише вітати наміри Міністерства інформаційної політики нарешті поставити крапку в цій боротьбі і використовувати цей канал для громадського та іноземного мовлення. По суті, ініціатива Юрія Стеця свідчить ще й про те, що на сьогоднішній день БТБ є одним із найбільш сучасних телеканалів України за своїм технічним оснащенням, і, безумовно, завдяки цьому здатен впоратися з усіма технічними завданнями для цілодобового мовлення», - сказав Арбузов.

Він також зазначив, що своєю заявою міністр Стець фактично спростував абсурдні звинувачення ГПУ щодо нібито розтрати або заволодіння майном телеканалу.

«Юрій Стець своєю заявою красномовно спростував звинувачення ГПУ щодо нібито розтрати та заволодіння майном телеканалу. Адже якби було так, як стверджує ГПУ, канал би просто закрили через відсутність умов роботи і неможливість його використовувати як потужну технічно інформаційну базу. А так, особисто мені дуже приємно, що створений нами сучасний і успішний канал продовжить свою роботу, оскільки він дійсно створювався і будувався за останнім словом техніки й має служити громадськості», - зазначив Арбузов.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

31