Оголошений на Донбасі режим припинення вогню в цілому дотримується, вважає постійний представник Донецької народної республіки в мінській контактній групі, віце-спікер народної ради ДНР Денис Пушилін.

«З учорашнього дня були порушення з київської сторони. Але всі вони зі стрілецької зброї, тобто незначно і без жертв. Артилерія не використовується. У цьому плані все нормально», - повідомив Пушилін.

За його словами, режим припинення вогню триває.

Він запевнив, що ополченці неухильно дотримуються режиму тиші і вогню по позиціях силовиків не ведуть, повідомляє РІА Новости.

Вранці у вівторок в Донбасі розпочалося узгоджене ополченцями і силовиками за посередництва ОБСЄ перемир'я. Передбачається, що припинення вогню буде передувати новим переговорам контактної групи в Мінську, але дата зустрічі досі не визначена. За попередніми даними, переговори мінської групи можуть відбутися 11 або 12 грудня.

Нагадаємо, за даними прес-центру антитерористичної операції станом на 11 грудня, за добу режим тиші було порушено членами незаконних збройних формувань 22 рази.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

41