Міністерство оборони України не виявило невстановлених місць поховань українських військовослужбовців на території Луганської області. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Як повідомляється, офіцери групи цивільно-військового співробітництва спільно з представниками волонтерської організації «Цитадель» здійснили роботу з виявлення невстановлених місць поховань українських військовослужбовців у районах недавнього розташування підрозділів Збройних сил України.

Зокрема, в Новоайдарському районі були проведені пошукові роботи на місцях дислокації підрозділів Збройних сил України, які у серпні-вересні були обстріляні членами НЗФ з реактивних систем залпового вогню «Смерч», «Ураган» і «Град».

«Також у певних районах представниками волонтерської організації знайдені хрести та вінки. Однак під час проведення розкопок людських поховань не виявлено. А ритуальні символи встановлювали люди для позначень місць запеклих боїв», - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби, після бойових дій підрозділи сил АТО провели повну евакуацію загиблих і пошкодженої військової техніки. Крім того, військовослужбовці, співробітники ДержНС виконали часткову зачистку зазначених ділянок місцевості від вибухонебезпечних предметів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

20