Вчора, 9 грудня, у Тернопільській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинуло двоє людей, повідомляє СЗГ УМВС України в області.

Повідомлення про аварію надійшло о 21:00 в чергову частину Збаразького райвідділу міліції від чергового лікаря центральної райлікарні. На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група.

За словами заступника начальника відділу обласного слідчого управління Богдана Шуляра, поблизу селища Вишнівець, на автодорозі Доманове - Ковель - Чернівці - Тереблече близько 20:40 водій автомобіля ВАЗ-2115, 1985 року народження, житель Дубна Рівненської області, не вибравши безпечну швидкість руху й не врахувавши погодні умови, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажівкою MAN.

Внаслідок аварії водій та пасажир легковика, особа якого поки не встановлена, від отриманих травм загинули на місці пригоди.

За словами водія вантажівки, він їхав зі швидкістю 50-60 км/год. В якийсь момент легковий автомобіль, який рухався зустрічною смугою, різко занесло ліворуч, і він врізався у передню частину MANа.

Дані про ДТП внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Зараз правоохоронці проводять слідчі дії, розшукують очевидців цієї ДТП і встановлюють особу загиблого.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

137