На Донбасі впродовж сьогоднішнього дня незаконні збройні формування дев'ять разів порушили режим тиші. Про це повідомляє Інформаційно-аналітичний центр РНБО.

«Протягом дня НЗФ здійснено дев'ять обстрілів позицій сил АТО в районах населених пунктів: Майорське, Нікішине, Рідкодуб, Станиця Луганська, Миколаївка, Кримське та аеропорту Донецьк», - йдеться в повідомленні.

Також, незважаючи на режим тиші, НЗФ продовжують обстрілювати житлові квартали. Зокрема, сьогодні під час артобстрілу м. Попасна, 44-річна жінка отримала осколкове поранення. Також пошкоджено адміністративні і господарські будівлі ТОВ «Попасна-Агро» на вул. Чехова, зазначили в РНБО.

У відомстві також наголосили, що з початку оголошення режиму припинення вогню (з 18:00 5 вересня до 15:00 9 грудня) членами НЗФ було здійснено 4186 обстрілів позицій українських військових.

Як повідомляв ForUm, прес-центр АТО сьогодні вранці повідомив про запровадження режиму припинення вогню на всіх позиціях сил антитерористичної операції на сході України.

Нагадаємо, 4 грудня в ході наради Президента України Петра Порошенка з керівниками силових відомств визначено заходи для забезпечення виконання Мінських домовленостей щодо дня тиші, який має початися 9 грудня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом