За добу 8-9 грудня рятувальники тричі ліквідували автомобільні пожежі. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій в м. Києві.

«За останню добу столичні рятувальники тричі виїжджали на ліквідацію займання у приватному автотранспорті», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 8 грудня о 0:11 на телефон Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у дворі 4-поверхового житлового будинку на вул. Верховної Ради, 13, загорівся автомобіль Volkswagen Polo.

«На місце виклику негайно прибули пожежники 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вже о 0:42 пожежа була ліквідована», - розповіли в прес-службі.

Згідно з повідомленням вогнем пошкоджено моторний відсік, передні фари, бампер, передні колеса.

Крім цього, за даними прес-служби, того ж дня о 3:18 надійшло повідомлення про те, що у дворі 9-поверхового житлового будинку на вул. Оболонській, 34, горить автомобіль Honda.

Так, на місце події було спрямовано чергове відділення 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Виявилося, що власник автомобіля самостійно зміг загасити пожежу до прибуття пожежного підрозділу. Внаслідок займання пошкоджено задній бампер і заднє ліве крило.

За інформацією ДержНС, ще один виклик надійшов о 1:51 про займання автомобіля Toyota Camry у дворі будинку на вул. Закревського, 77. Внаслідок пожежі пошкоджено задній бампер, заднє скло, лакофарбове покриття багажника та лівого заднього крила.

У прес-службі підкреслили, що у всіх трьох випадках ніхто не постраждав. Ймовірною причиною пожежі є підпал, проте остаточну причину встановить слідство.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

23