Анонсоване перемир'я не дотримується представниками ЛНР. Про це заявив голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль, повідомили ForUm'у у прес-службі ОДА.

«Сьогодні після півночі був здійснений обстріл «Градами» села Верхня Вільхова Станично-Луганського району. По вулиці Пархоменка прямим потраплянням трьох реактивних снарядів зруйнований житловий будинок, в сусідніх будинках пошкоджено фасади, вибиті вікна та двері, розбито приватний автомобіль. Частина села залишається без газу через перебитий снарядами газопровід низького тиску. Сьогодні вранці, близько 6 години, бойовики обстріляли Станицю Луганську з мінометів і самохідних артилерійських установок (САУ). Пошкоджені будівлі райавтодору, газової дільниці і кілька приватних будинків на вулиці Горького», - заявив він.

Крім того, за словами Москаля, перебиті лінії електропередач, без світла залишаються шість вулиць районного центру і частково село Вільхова. Загиблих і поранених серед місцевих жителів немає.

«Вчора з 17-ї до 23-ї години з артилерії обстрілювали також Попасну. У місті пошкоджено адміністративні і господарські будівлі ТОВ «Попасна-Агро», перебиті лінії електропередач на п'яти вулицях, з перебоями працює водо- та газопровід. Під час обстрілу уламками в ногу поранено 43-річна жінка, тимчасову переселенку з Перевальська. Пораненій надано медичну допомогу», - підкреслив він.

Як повідомляв ForUm, прес-центр АТО у вівторок вранці повідомив про введення режиму припинення вогню на всіх позиціях сил антитерористичної операції на сході України.

Нагадаємо, 4 грудня в ході наради Президента України Петра Порошенка з керівниками силових відомств визначено заходи з забезпечення виконання Мінських домовленостей щодо «дня тиші», який повинен початися 9 грудня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом