Українські військові дотримуються режиму тиші, оголошеногго у вівторок вранці в зоні проведення антитерористичної операції на сході України, повідомив спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

«Українські військові в точності дотримуються оголошеного режиму тиші. А до тих, хто заявляє про обстріл українськими військовими, можна застосувати російське прислів'я «На злодієві і шапка горить», - сказав Лисенко Інтерфакс-Україна, коментуючи поширену представниками незаконних збройних формувань інформацію про нібито обстріл позицій з боку сил АТО.

Між тим глава самопроголошеної ДНР Олександр Захарченко заявив, що тиша у вівторок зберігається не на всій лінії зіткнення конфліктуючих сторін на Донбасі. «О 5:30 В Донецьку тряслися будинки, але ось зараз у Донецьку тихо. А під Горлівкою йде обстріл», - сказав він. Інформація про точне місце обстрілу уточнюється.

Нагадаємо, раніше прес-центр АТО повідомив, що режим припинення вогню введено на всіх позиціях сил антитерористичної операції на сході України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

23