У жителя Волині правоохоронці вилучили гранату, яку той привіз із зони антитерористичної операції на сході України. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Волинській області.

«Оперативну інформацію про те, що 24-річний військовослужбовець, мешканець Володимир-Волинського району, повернувшись зі сходу України додому, привіз з собою предмет, схожий на вибухівку, співробітникам міліції надали представники волинського підрозділу військової контррозвідки Служби безпеки України», - йдеться в повідомленні.





Відзначається, що під час особистого огляду працівники міліції виявили та вилучили у молодика гранату РГД-5 і уніфікований запал типу УЗРГМ.

За даним фактом слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області відкрито кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Волинянину «світить» до п'яти років позбавлення волі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

47