Росія зобов'язана виконати Мінські домовленості, інакше буде далі платити ціну. Про це заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк 8 грудня після завершення зустрічі з віце-прем'єр-міністром, міністром закордонних справ Королівства Бельгія Дідьє Рейндерсом, повідомили ForUm'у в прес-службі Кабміну.

«Росія зобов'язана виконати Мінські угоди... Якщо Росія буде продовжувати агресивну політику проти України і проти всього світу, вона повинна далі платити ціну. В тому числі і через нові санкції, за нашу єдність, єдність країн - членів Європейського Союзу, України та Сполучених Штатів Америки», - сказав прем'єр.

Він зазначив, що Мінські домовленості - єдиний документ, виконання якого може призвести до деескалації ситуації на сході України.

Яценюк повідомив, що під час зустрічі з Рейндерсом було обговорено низку питань двостороннього співробітництва, насамперед співробітництва між Україною та Європейським cоюзом.

Нагадаємо, Росія може зіткнутися з новими санкціями, якщо не змінить свою політику щодо української влади, заявив офіційний представник Білого дому Джош Ернест.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

30