У Києві працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій дістали з ополонки тіло загиблого рибака. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДержНС в м. Київ.

«У неділю 7 грудня о 13:41 за екстреним номером «101» надійшло повідомлення з приводу того, що на річці Дніпро між 4-м і 5-м шлюзами зник чоловік», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що після прибуття рятувальники обстежили льодовий покрив разом з племінником зниклого чоловіка, який раніше виявив на крижині дядьків рюкзак.

Згідно з повідомленням, водолази-рятувальники знайшли місце передбачуваної загибелі чоловіка і занурилися для підводних пошуків.

За даними ДержНС, через деякий час тіло потопельника було знайдено. За допомогою водолазно-рятувального спорядження бійці зафіксували тіло і витягли його на лід, а потім транспортували до берега, де його вже чекали родичі та представники міліції.

У прес-службі повідомили, що місце, де знайдено чоловіка, характеризується промоїнами і крихким, тонким льодом. Чому загиблий прийшов рибалити саме в таке небезпечне місце - невідомо.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом