У Києві 72-річна пенсіонерка організувала торгівлю забороненими препаратами димедрол і соннат, повідомили Forum'у в прес-службі прокуратури Києва.

«Відомо, що в минулому жінка працювала лікарем, а потім стала власницею мережі аптек. Оскільки легальний бізнес був невдалим, пенсіонерка зайнялася більш прибутковою справою, а саме - продажем заборонених лікарських препаратів соннат і димедрол. Незаконну діяльність вона розгорнула в офісі на проспекті Перемоги і долучила до неї ще й рідну сестру, також пенсіонерку», - сказано в повідомленні.

Зловмисниць викрили під час оперативної закупівлі тисячі таблеток заборонених лікарських засобів, вартість яких становила майже 4 тис. грн.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 4 ст. 321 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних і сильнодіючих речовин).

«На час досудового розслідування 72-річній підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з одночасним визначенням розміру застави у сумі 48 тис. грн», - резюмують у відомстві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

59